Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın son derece haklı ve doğru sözlerinin ardından Ankara Barosu skandal bir açıklama yapmıştı. Ankara Barosu'nun iğrenç açıklaması sonrası sosyal medyada çok sayıda kullanıcı konuya ilişkin paylaşımlarda bulundu.
ERBAKAN HOCANIN SÖZLERİ DE SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDE
Ali Erbaş'ın son derece haklı ve doğru sözlerinin ardından Ankara Barosu'nun gerçekleştirdiği skandal açıklama sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi. Ankara Barosu'nun açıklamasına ve Ankara Barosu'na destek verenlere tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın bir konuşmasını da paylaşıyor.
Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan gerçekleştirdiği konuşmasında "Affınıza sığınarak söylüyorum. Şu İngilizlerin nasıl kanun yaptıklarını biliyorsunuz. 'Erkek erkekle evlenir' diye kanun yapan bu adamlardan ne hayır gelir?" ifadelerini kullanmıştı.
VATANDAŞLAR HÜKÜMETE DE SESLENDİ
Ankara Barosu'nun açıklamasına ve Ankara Barosu'na destek verenlere tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları hükümete de önemli bir çağrıda bulunuyor. Çok sayıda vatandaş hükümete çağrıda bulunarak İstanbul Sözleşmesi'nin iptal edilmesini talep ediyor.
https://www.milligazete.com.tr/haber/4316644/erbakan-hoca-sapkinligi-savunanlar-icin-ne-demisti





